Voda kojoj smo podarili moć

Čitajući knjigu od Til Svon "Sjenke prije zore", naišla sam na veoma zanimljivu metodu povećana visine sopstvene vibracije koju je ona smislila.

Voda kojoj smo podarili moć

Sam princip se zasniva na tome da voda ima svojstvo da mijenja strukturu u zavisnosti od toga koja je vibracija okružuje tj kojom se vibracijom na nju dijeluje. Ovaj fenomen je naučno dokazan od strane japanca Masaru Emotoa koji je nizom eksperimenata dokazao da se molekularne srukture vode mijenjaju pod uticajem riječi, misli, zvuka i namjere. Dakle, voda preuzima informaciju kojom je izložena.

Autorka knjige, koja je uslijed brojnih životnih izazova u tom periodu bukvalno bila nesposobna da osjeti ljubav prema sebi, gledajući dokumentarac koji se bavi eksperimentom da se na određenu količinu vode utiče sa pozitivnom vibracijom i da se takva voda infiltrira u okean ne bi li popravila sveobuhvatno stanje vode okeana.

Čuvši to, došla je na fenomenalnu ideju. Kako nije mogla probuditi emociju ljubavi prema sebi, odlučila je da energizuje vodu fokusirajući se na bezuslovnu ljubav koju je osjećala prema svom sinu.

Podesila je tajmer na pet minuta i držeći čašu vode u rukama, tih pet minuta duboko se fokusirala na sve ono što voli vezano za svoje dijete. Kada je tih pet minuta isteklo popila je vodu, koja je bila obogaćena izuzetno visoko vibrirajućom emocijom bezuslovne ljubavi.

Njeno tijelo, nenaviknuto na vibraciju ljubavi iskustvo je bukvalno fizičke simptome na ovako energizovanu vodu. Til je riješila da ovaj eksperiment izvodi svakog dana sledećih mjesec dana. Kaže da je od tad njen život počeo da ide putem ljubavi prema sebi.

Kako ovo vježbu možemo primijeniti u svom životu?

Bukvalno kao Til. Odaberite onu emociju koju želite da iskusite u svojoj realnosti. To može biti ljubav, zdravlje, obilje, uspjeh... Zatim podesite tajmer na koliko god minuta želite, ali neka bude bar pet minuta, i fokusirajte se isključivo na tu emociju dok u rukama držite čašu sa vodom. Zamišljajte sve moguće scenarije koji će u vama tu emociju oživjeti.

Ali fokusirajte se na taj način da vam ta emocija bude dostupna, da ne bi umjesto na imanje bili fokusirani na nemanje. Time želim da kažem da ako sebe ne možete zamisliti u situacijama koje izazivaju visoko vibracijske emocije, zamišljajte one ljude koji to što vi želite doživljavaju. Budite uopšteni. Na primjer: u koliko ste trenutno bolesni i teško vam je da zamislite kako zdravlje izgleda, zamišljajte ljude ili generalno situacije koje po vama predstavljaju sinonim za zdravlje. Ukoliko želite da vodu obogatite sa emocijom obilja a obilje vam trenutno fali u životu, zamišljajte u tih pet, ili koliko god, minuta obilje vode, obilje vazduha, obilje voća, obilje povrća... Bilo čega što u vama izaziva taj osećaj sveobuhvatnog bogatstva. U koliko vodu želite da obogatite ljepotom i time utičete na sopstveni fizički izgled, zamišljajte one ljude koji su po vama prelijepi,kao i sve ono što je vama sinonim za ljepotu, I time ćete od vode napraviti eliksir ljepote.

Čim sam pročitala za ovu metodu odlučila sam i sama da je primijenjujem sledećih mjesec dana. Podesila sam tajmer na 5 minuta i budila u sebi emocije ljepote, zdravlja, uspjeha, obilja, radosti, ljubavi...

Ukoliko odlučite da primijenite ovu metodu, preporučujem vam da to radite bez vezanosti za ishod. Pod tim podrazumijevam da, nakon što je odradite, do sledećeg dana zaboravite na to. Ne vezujući se za ishod puštate magiju da djeluje.

Živjeli,

Katalena