Voda kojoj smo podarili moć

Čitajući knjigu od Til Svon "Sjenke prije zore" naišla sam na veoma zanimljivu metodu povećana visine sopstvene vibracije koju je upravo ona smislila.

Voda kojoj smo podarili moć
Unsplash/Alex Perez

Sam princip se zasniva na tome da voda ima svojstvo da mijenja strukturu u zavisnosti od toga koja je vibracija okružuje tj kojom se vibracijom na nju dijeluje. Ovaj fenomen je naučno dokazan od strane japanca Masaru Emotoa koji je nizom eksperimenata dokazao da se molekularne strukture vode mijenjaju pod uticajem riječi, misli, zvuka i namjere. Dakle, voda preuzima informaciju kojom je izložena.

Autorka knjige je, gledajući dokumentarac koji se bavi eksperimentom u kojem se na određenu količinu vode utiče sa visoko pozitivnom vibracijom i koja se infiltrira u okean ne bi li popravila sveobuhvatno stanje vode okeana, došla na fenomenalnu ideju. Kako uslijed brojnih životnih izazova u tom periodu nije imala sposobnost da probudi i osjeti emociju ljubavi prema sebi, odlučila je služeći se primjerom iz dokumentarca da energizuje vodu fokusirajući se na bezuslovnu ljubav koju je osjećala prema svom sinu.

Podesila je tajmer na pet minuta i držeći čašu vode u rukama, tih pet minuta duboko se fokusirala na sve ono što voli vezano za svoje dijete. Kada je tih pet minuta isteklo popila je vodu, koja je bila obogaćena izuzetno visoko vibrirajućom emocijom bezuslovne ljubavi. Njeno tijelo, nenaviknuto na vibraciju ljubavi iskusilo je izuzetno jake fizičke simptome na energizovanu vodu. Vidjevši efekat Til je riješila da ovaj eksperiment izvodi svakog dana sledećih mjesec dana. Kaže da je od tad njen život počeo da ide putem ljubavi prema sebi.

Na koje sve načine ova metoda može biti primijenjena?

Odaberite onu emociju koju želite da iskusite u svojoj realnosti. To može biti ljubav, zdravlje, obilje, uspjeh... Zatim podesite tajmer na koliko god minuta želite, ali neka to bude bar pet minuta, i fokusirajte se isključivo na tu emociju dok u rukama držite čašu sa vodom. Zamišljajte sve moguće scenarije koji će u vama tu emociju oživjeti.

Fokusirajte se na taj način da vam ta emocija bude dostupna, da ne bi umjesto na imanje bili fokusirani na nemanje. Time želim da kažem da ako sebe ne možete zamisliti u situacijama koje izazivaju visoko vibracijske emocije, zamišljajte one ljude koji to što vi želite doživljavaju. Budite uopšteni.

 Ukoliko ste trenutno bolesni i teško vam je da zamislite kako zdravlje izgleda, zamišljajte ljude ili generalno situacije koje po vama predstavljaju sinonim za zdravlje. Ukoliko želite da vodu obogatite sa emocijom obilja a obilje vam trenutno fali u životu, zamišljajte u tih par minuta obilje vode, obilje vazduha, obilje voća, obilje povrća... Bilo čega što u vama izaziva taj osećaj sveobuhvatnog bogatstva. U koliko vodu želite da obogatite ljepotom i time utičete na sopstveni fizički izgled, zamišljajte one ljude koji su po vama prelijepi, kao i sve ono što je vama sinonim za ljepotu i time ćete od vode napraviti eliksir ljepote.

Pri primijeni ove metode, preporučujem da je radite bez vezanosti za ishod. Pod tim podrazumijevam da nakon što je odradite do sledećeg dana ne razmišljate više o tome. Ne vezujući se za ishod magija djeluje sama od sebe.