Dvadeset prvi dan izazova, 01.01.2023.

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljam tronedeljeni izazov samospoznaje i samonapretka u oblastima fizičkog izgleda, emotivne zrelosti i duhovnih spoznaja.

Dvadeset prvi dan izazova, 01.01.2023.
Unsplash/Samuel Scrimshaw

To do lista

Generalno srediti i namazati kožu tijela

Popraviti kosu fenom ili presom

17.42h

To do lista

Srediti tijelo i kosu za večerašnji izlazak

17.22

Prvi dan Nove godine prolazi mirno i usporeno. Jutro sam započela oko 10h, prvo sam rutinski popila kafu, a zatim doručkovala i šetala šumom. Posle sam posla do grada na kafu. Vrativši se mamu sam vozila da pozavršava neke obaveze. Dok je polako sumrak padao na našu malu varoš pošla sam u šetnju. Često, šetajući predveče volim da slušam muziku. Tako sam i noćas, stavila slušalice i pošla putem u pravcu seoskih škola u kojima predajem. U jednom trenutku, jedna od slušalica mi je ispala i koliko god da sam je tražila nijesam je mogla naći. Ali srećom naišli su neki moji učenici i pomogli mi da je pronadjem. Volim te slušalice jer su mi poklon.

S obzirom da se obično, kad negdje izlazim, spremam u zadnji čas, večeras ću to odraditi malo ranije, da ne kasnim. Sad polazim na tuširanje i sredjivanje kože tijela, što obuhvata brijanje, piling, toplo-hladno tuširanje i na kraju mažanje.

 Danas je poslednji dan izazova tako da ovaj post će ostati na ovome, da bih sjutra zaključak i osvrt napisala i time se dotakla teme discipline i posvećenosti.