Deveti dan izazova, 20.12.2022.

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljam tronedeljeni izazov samospoznaje i samonapretka u oblastima fizičkog izgleda, emotivne zrelosti i duhovnih spoznaja.

Deveti dan izazova, 20.12.2022.
Unsplash/Samuel Scrimshaw

To do lista

Trening za gornji dio tijela

Fokus meditacije

Zakon privlačenja/ogledala

Manifestacija

13.00h

Maloprije sam došla sa posla i odmah sam obukla pidzamu, stavila ručak da mi se peče i uzela da napišem par redova. Ne mogu opisati koliko sam pospana. Sinoć sam kasno bila na trening, kasno završila sa pisanjem i kasno zaspala a  jutros sam veoma rano ustala.

Bukvalno mi je neophodno da malo odspavam da bih danas normalno funkcionisala. Dok čekam ručak da se ispeče, odrdiću fokus meditacije i malo čitati Hari Potera. Čim se krompir ispeče slijedi spavanje, pa ču ručati kad se probudim.

18.40h

Probudila sam se oko 15h, tj alarm me je probudio jer sam morala da ručam i spremim se za trening na koji sam se dogovorila da idem sa drugaricom. Na telefonu me je sačekala poruka da su mi table i saobraćajna stigle. Sjutra ću, prije škole, poći po njih.

Trening je odradjen. Kao po običaju odradila sam sve mišićne grupe gornjeg dijela tijela koristeći se spravama. Poseban fokus stavljam na ledja, jer to je dio tijela koji uvijek sa zadovoljstvom radim.

Manifestacija za danas neka bude...srešću starog prijatelja.

21.42h

Iako sam planirala da danas pišem o tome kako spoljašnja realnost reflektuje našu unutrašnju realnost ipak ću to ostaviti za sjutra. Koliko god da se trudim, večeras mi koncentracija nije na visokom nivou da bih se toj temi posvetila na način koji je potreban da bi sve bilo pojašnjeno. Nedostatak sna definitvno na meni ostavlja posledice.

Iako sve sa To do liste nije odradjeno smatram ovaj dan uspješnim jer je većina stvari odradjena.